Nekerman se vraća u CG

Bez autora
Jun 27 2011

Predstavništvo Nacionalne turističke organizacije u Njemačkoj najavljuje za 2012. godinu povratak drugog po veličini turoperatora iz Njemačke, "Neckermann"-a, koji će organizovati paket aranžmane posredstvom agencije "Alfa tours" iz Budve, koja je zvanični zastupnik ovog turoperatora na tržištu Crne Gore. U okviru promotivnih kataloga, "Neckermann" će, za iduću godinu, gostima ponuditi više hotela na Crnogorskom primorju, ture kulturno istorijskog karaktera i netaknute prirodne predjele, čiji je diverzitet ljepota na malom prostoru jedna od velikih komparativnih prednosti Crne Gore kao destinacije. Gosti će boraviti u hotelima sa tri i četiri zvjezdice duž Budvanske rivijere: Avala, Tara, Iberostar Bellevue, Montenegro i Aleksandar. Potpisivanje ugovora sa "Neckermann"-om je potvrda da se vraća povjerenje u Crnu Goru, kao turističku destinaciju, kao i da se priznaju napori uloženi u pripreme za povratak ovog bitnog turoperatora.

Nekerman se vraća u CGPredstavništvo Nacionalne turističke organizacije u Njemačkoj najavljuje za 2012. godinu povratak drugog po veličini turoperatora iz Njemačke, "Neckermann"-a, koji će organizovati paket aranžmane posredstvom agencije "Alfa tours" iz Budve, koja je zvanični zastupnik ovog turoperatora na tržištu Crne Gore, navodi se u saopštenju NTO, dostavljenom Portalu Analitika.

U okviru promotivnih kataloga, "Neckermann" će, za iduću godinu, gostima ponuditi više hotela na Crnogorskom primorju, ture kulturno istorijskog karaktera i netaknute prirodne predjele, čiji je diverzitet ljepota na malom prostoru jedna od velikih komparativnih prednosti Crne Gore kao destinacije.

Prema informacijama agencije "Alfa Tours", gosti će boraviti u hotelima sa tri i četiri zvjezdice duž Budvanske rivijere: Avala, Tara, Iberostar Bellevue, Montenegro i Aleksandar.

Potpisivanje ugovora sa "Neckermann"-om je potvrda da se vraća povjerenje u Crnu Goru, kao turističku destinaciju, kao i da se priznaju napori uloženi u pripreme za povratak ovog bitnog turoperatora.

Faktori koji su uticali na pozitivan rezultat pregovora sa "Neckermann"-om su, na prvom mjestu, otvaranje prve čarter linije sa "Air Berlin"-om za Tivat, kao i kandidatura Crne Gore za domaćina godišnje skupštine DRV-a (Njemačkog turističkog udruženja) u 2012. godini, navodi se u saopštenju.

"Neckermann" pripada koncernu "Thomas Cook", sa sjedištem u Oberurselu i zapošljava 4200 radnika. Njegovo ime u turističkom svijetu je garant odmora dobrog kvaliteta, sa povoljnim cijenama i perfektnom uslugom. Ovaj turoperator je specijalizovan za sve ciljne grupe i nudi usluge tipa all inclusive, family club, ali ima i ponude za sportiste i starije goste pod nazivom „Club Vital".

"Neckermann" je u najvećoj mjeri zaslužan za razvoj danas poznatih receptivnih destinacija, posebno za njemačke turiste, među kojima su Bugarska, Turska, Španija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik